Vinduespudsning for private

I stedet for at bruge en weekend eller en eftermiddag på at pudse vinduer, og måske stå med følelsen af, at resultatet ikke lever op til, tiden du har brugt på det, – så lad os kigge ind, så du kan kigge ud. Hold fri når du har fri, og brug tiden på andre sjove ting, imens Cleanspot ordner det for dig. Vi sørger for, at du får rene skinnende vinduer.

Abonnements ordning
Vil du være fri for at skulle ringe til os, så tilmeld dig vores abonnements ordning. Cleanspot kommer med intervaller af 4, 8 eller 12 uger. Du får fakturaen med det samme, så du ved vi har været hos dig. Vi fortrækker at sende fakturaen på mail, men ønskes andre løsninger er dette også en mulighed. På denne måde vil du have rene vinduer året rundt.

Fleksibel vinduespudsning
Cleanspot er naturligvis fleksible. Så hvis du har brug for at være til stede, låse os ind i sommerhuset, eller andet. Så er dette også en mulighed. Du kan ligeledes vælge at få en sms dagen i forvejen, så du kan planlægge, at vi kommer. Det kan også være, at der er en låge der skal låses op eller andet. Cleanspot pudser alle former for beboelse – parcelhuse, sommerhuse, lejligheder eller villaer.

Tøv ikke med at ringe til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller har andre henvendelser